Tuotehaku

Huolto ja takuuehdot

Takuuehdot

H&H Tuonti Oy myöntää maahantuomilleen laitteille kahden vuoden takuun, lukuun ottamatta yrityksiä, joille takuu on 1 vuosi. Takuu alkaa siitä hetkestä, kun laite on myyty loppukäyttäjälle.

Takuu kattaa vain viat, jotka ovat seurauksena materiaali-, ja/tai valmistusvirheistä. Takuu ei kata iskureita, 0-renkaita, vaimentimia tai tapauksia, joissa on käytetty tarvikkeita, joita maahantuoja ei suosittele.

Takuun voimassaolo on todistettava alkuperäisellä ostotositteella tai takuukortilla, jossa ostopäivä on merkittynä.

Takuukorjauksen saa suorittaa vain H&H Tuonnin huolto. Takuu on voimassa vain mikäli laitetta on käytetty määräysten mukaisesti. Takuu ei kata, normaalia kulumista, epäasiallisesta käytöstä johtuneita vikoja, mikäli laitetta on purettu, ylikuormitettu tai käytetty väärin, vikoja, jotka syntyneet vääränlaisen tarvikkeen käytöstä tai vikoja jotka ovat työkappaleen aiheuttamia, väkivaltaisesta käytöstä aiheutuneita vikoja, vääränlaisesta ylläpidosta aiheutuneita vikoja, tai mikäli vian on aiheuttanut vieras esine kuten hiekka, kivi tms, tai mikäli käyttöohjeita ei olla noudatettu kuten että laite on liitetty väärään verkkojäninitteeseen.

H&H Tuonnin huolto on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00.

09-5259 0323

huolto@hhtuonti.fi

 

Uudistimme huoltotilaustamme! Nyt voit kätevästi tilata noutokuljetuksen huollettavalle koneellesi.
Tutustu alla olevan linkin kautta

 

Huolto-lomake ja kuljetustilaus

Reklamaatio-lomake

LISÄTAKUU+1v. – täytä lomake tästä

 

Testo-naulaimille: 48h korjaustakuu

Aina ei naulaimen korjaaminen itse ole mahdollista. Rikkoontuneen Testo -naulaimen voi luonnollisesti myös lähettää H&H Tuontiin korjattavaksi. Kun olemme kuitanneet rahdin kuljettajalta rikkoontuneen Testo-naulaimen, lupaamme korjata koneen 48 tunnin kuluessa ja toimittaa sen takaisin rahdin kuljettajalle määräajassa.

 

 

Testo naulaimien korjausaste:

H&H Tuonti Oy on edelleen alan ainoa yritys, joka seuraa ja myös julkaisee Testo naulaimien korjausastetta. Teemme raportin korjauksista tehtaalle neljä kertaa vuodessa. Näiden raporttien pohjalta julkaisemme korjausasteen. Näin panemme omamme ja Teston maineen likoon.
Korjausaste 2.5.2017 tehdyn raportin mukaan on

5,4%

 

 

 

H&H-Työmaatarvike valikoima

Olemme koonneet H&H-työmaa­tarvike­valikoiman omaan esitteeseen. Esitteestä löydät tarvikkeet esim. hiontaan, ilman­puhdistukseen sekä suojaukseen ja sekoittamiseen.

H&H Työmaavalikoima-esite

H&H Tuonti Oy

H&H Tuonti Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä.

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Lanttikatu 1, 02770 Espoo - FIN - Puh. 5259 030 - Fax. 09 5259 0320
H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu - FIN - Puh 095259 0328 - Fax 04 211 550 4561